Меню - Супи


Телешко варено

300 гр.
3.50 лв.

Курбан Телешки

300 гр.
3.20лв.

Шкембе

300 гр.
3.50 лв.

Пилешка супа

300 гр.
2.80лв.

Крем супа

300 гр.
2.80лв.
* * Цените са в български лева за посочените количества и с включен ДДС.