РЕСТОРАНТ NOBILIS

адрес: град Ботевград, бул. България (срешу ЕПИК)
телефони: 0888 56 66 51; 0879 40 46 80;
0882 94 45 80

Работно време:

от месец Ноември до месец Март
Понеделник - Събота от 11 до 24 часа

от месец Април до месец Октомври
Без почивен ден от 11 до 24 часа


Специални оферти


ГРАДИНА БАРБЕКЮ

Новооткритият оазис, който разполага със 150 места, ще Ви приюти в горещите летни дни, като ви осигури отлична кухня, напитки, прохлада и комфорт. Очакват Ви уникална сръбска скара, пици на пещ и пушени меса от собствената сушилня. В добре организираната винена листа ще откриете вина за всеки вкус и всеки джоб. Насладете им се пълноценно. Оркестър на живо всеки ден ще допринася за по-доброто настроение на посетителите, а в съботните вечери популярни изпълнители. За групови посещения, в Градина-барбекю „НОБИЛИС” се предлага възможност да се изготви меню от традиционни български ястия и деликатеси по предварителна заявка. Заповядайте в новооткрития клуб-ресторант НОБИЛИС. Прекрасно място за прекарване на една незабравима вечер. Работи за вас всеки ден от 11 до 24 часа. Отлично обслужване. Елегантност - уют - атмосфера. Без почивен ден

Нобилис - място за празници

Превъзходната храна и приятелска атмосфера превръщат ресторант "Нобилис" в място за незабравими празници. Фирмени партита и банкети, коктейли, сватбени и семейни тържества, изискан кетъринг и храна за вкъщи са само някои от специалните предложения. Подходът към клиента е индивидуален, менюто за празника уникално, кувертите - по договаряне.

Рождени дни

Искате да организирате парти-изненада на близък или приятел? Решили сте да си подарите рожден ден, какъвто заслужавате? Тези поводи са на особена почит в ресторант „Нобилис”. Оставете домакинството на нас, бъдете почетни гости на собствения си празник.

Сватби

Независимо дали сте планирали интимна церемония и изискана вечеря с най-близките или пищен прием с многобройни гости и музикална програма, ресторант "Нобилис" ще превърнат сватбения ви ден в това, за което сте мечтали.
* * Може да изпратите запитване като използвате формата за обратна връзка в меню Контакти.